Ajankohtaista

ePassi Hyvinvointi

ePassi Hyvinvointi käy vastaanotolla maksuvälineenä nyt ilman lääkärin lähetettä. Muutos on astunut voimaan vuoden 2021 alkaen. Maksu onnistuu kätevästi vastaanotolla ePassi-sovelluksen avulla.

Ajanvaraus korona-aikana

Ajanvaraus osteopaattiseen hoitoon on mahdollista sähköisesti ajanvarauksessa, puhelimitse (044 231 3756) tai sähköpostitse (sanna@sannaruhanen.fi). Vapaat ajat Tampereelle löytyvät Tampereen Osteopaattikeskuksen ajanvarauksesta ja Lempäälään Hyvinvointistudio Kehotuksen ajanvarauksesta. Ota yhteyttä, mikäli sopivaa aikaa ei ajanvarauksista löydy tai jokin asia mietityttää varauksentekoon liittyen!

Vastaanotolle on mahdollista tulla mikäli sinulla ei ole flunssan oireita, etkä ole ollut matkoilla viimeisen kahden viikon aikana.  Vastaanotolla on käytössä hyvä hygienia niin siivouksessa kuin käsienpesussa.

Lahjakortit

Loppuvuonna 2020 myydyissä lahjakorteissa on pidennetty voimassaoloaika, mikä riippuu lahjakorttiin ostettujen hoitojen määrästä. Poikkeuksista ja mahdollisista muista seikoista sovitaan tapauskohtaisesti.